10 zile în paradis!

6 ianuarie 2014 14:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Anul a început cum nu se putea mai bine pentru Ricardo Cadu. Căpitanul portughez al celor de la CFR Cluj a intrat în 2014 la soare, pe plajă, alături de cei mai buni prieteni... tocmai în îndepărtata Republică Maldive.

2013 nu a fost un an reuşit pentru Ricardo Cadu. Portughezul de 32 de ani nu a prins un sezon bun fotbalistic la echipa sa, iar pe plan personal s-a despărţit de soţie. Cu toate astea, Ricardo a mers mai departe, decis să lase în urmă grijile şi necazurile. Şi a profitat din plin de vacanţă pentru a-şi schimba starea de spirit.

După câteva zile petrecute în Portugalia, Ricardo, alături de alţi sase prieteni, trei fete şi trei băieţi, au „zburat" către o destinaţie de vis: Maldive! Gaşca veselă a ales Medhufushi Resort pentru cele zece zile petrecute în micuţul stat asiatic. Şi nu şi-au refuzat nicio plăcere gastronomică.

Cât despre activităţi, cei şapte au fost extrem de liniştiţi, preferând relaxarea la soare, înotul şi scuba divingul. Cadu a intrat în noul an alături de prieteni, dar fără iubită. După ce în vara trecută s-a despărţit de Dulce, cea care i-a fost soţie timp de 4 ani, Ricardo nu şi-a refăcut viaţa. Încă aşteaptă femeia potrivită!

A stat patru ore la pescuit

În Maldive, Cadu şi-a exersat calităţile de pescar şi şi-a testat şi răbdarea. Asta pentru că fotbalistul a petrecut ore bune pe barcă, în largul Oceanului Indian. Insistenţa i-a fost însă răsplătită, căci portughezul a prins un peşte măricel, spre deliciul prietenilor săi, care nu aveau deloc încredere în calităţile sale de pescar.

A fost Moş Crăciun în Portugalia

Cadu şi-a petrecut Crăciunul în ţara sa natală, alături de familie, rude şi prietenii de acasă. Pentru că a dorit să le facă o bucurie nepoţilor şi copiilor amicilor săi, căpitanul celor de la CFR Cluj s-a costumat în... Moş Crăciun! Şi a făcut-o ca la carte: pelerină roşie, căciulă asortată şi barbă! Şi aşa i-a întâmpinat pe copiii care abia aşteptau cadourile de la Moş Crăciun.

Nu pleacă de la CFR Cluj

Fundaşul lusitan şi-a încărcat bateriile pentru că îl aşteaptă un sezon dificil. Deşi s-au făcut multe speculaţii cu privire la despărţirea de CFR, echipă la care joacă de mai bine de 7 ani, Cadu nu va părăsi în această iarnă echipa. Au existat, într-adevăr, oferte pentru căpitan, însă niciuna suficient de bună. În plus, noul antrenor, Miriuţă, a mărturisit că nu concepe să-l piardă pe Cadu. Clujenii reiau pregătirile la 13 ianuarie.

Mai multe