«Izgoniţii» de la Dinamo le-au adus salariile colegilor

6 ianuarie 2014 16:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dacă nu erau plătiţi în scurt timp, Luchin, Curtean şi Rus intenţionau să depună memorii la LPF şi puteau deveni liberi de contract. Astfel, roş-albii riscau să-i piardă gratis.

Dinamoviştii mai au vacanţă până joi, când e programată reunirea lotului, dar nu toţi au avut parte de Sărbători fericite. Luchin, Curtean şi Rus au fost înştiinţaţi că trebuie să-şi caute alte echipe şi, mai mult, că nu vor face deplasarea în stagiul din Antalya, programat în perioada 13 - 24 ianuarie.

Ei au devenit indezirabili din cauza salariilor mari, fundaşul Srgian Luchin fiind „lider" cu 12.000 de euro lunar, plus bonusuri ce-l puteau duce la un câştig de aproape 30.000 de euro într-o lună dacă echipa „lega" victorii şi el bifa şi prezenţe printre „tricolori". Apoi, Curtean câştiga 8.000 de euro, iar Rus „doar" 6.000 de euro. Totuşi, jucătorii au primit şi o veste bună în această perioadă: au luat încă o leafă din urmă şi acum datoria nu mai depăşeşte perioada celor două luni.

În acest termen, ce se împlinea zilele acestea, ei puteau să-şi depună memoriu la LPF pentru a deveni liberi de contract. De fapt, şefii au luat măsura de a alimenta conturile celor din lotul lui Stoican tocmai pentru a nu risca să se despartă de vreunul fără a încasa nici un eurocent.

Mai multe