Aşa vrea să scape Cristea de scandalul cu Bianca? Vezi ce decizie radicală a luat «Prinţul»!

17 ianuarie 2014 11:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Cristea n-a mai fost văzut ca un fotbalist în această perioadă, ci ca omul care a distrus căsnicia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Fotbalistul nu s-a putut concentra pe viitorul său ca sportiv, pentru că toată presa voia mai mult să ştie ce se va întâmpla în acest scandal. Lucrurile par însă să se lămurească.

"Prinţul" a decis azi să-şi schimbe radical cariera şi a semnat cu o echipă situată la mii de kilometri distanţă, doar ca să scape de stres. Maccabi Petah Tikva, din Israel, este clubul pentru care va juca Cristea în perioada următoare, departe de paparazi sau emisiuni de scandal televizate, într-o societate conservatoare, în care astfel de lucruri nu există.

"Am aflat de pe Internet că Steaua mi-a reziliat contractul. Asta e, merg în Israel", a declarat fotbalistul.

Interesant este că Petah Tikva este un oraş micuţ, de 30.000 de locuitori şi, cunoscută fiind viaţa de noapte a "Prinţului", acesta se va plictisi teribil în deşert. Totuşi, de la Petah Tikva la Tel Aviv, un oraş europenizat, care dispune de toate tentaţiile, aflat la Mediterană, nu sunt decât 13 kilometri şi probabil Cristea va face naveta.

Mai multe