Bourceanu e 90% turc

30 ianuarie 2014 16:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Presa a vehiculat echipe ca Fiorentina sau alte destinaţii ştiinţifico-fantastice pentru căpitanul Stelei, dar până la urmă toată lumea s-a trezit la realitate. Bourceanu pleacă acum din Ghencea, pentru a nu fi pierdut gratis la vară, dar în Turcia, nu în Vest.

Trabzonspor e dispusă să achite un million de euro pe loc, iar şefii Stelei nu pot pierde această sumă doar pentru câteva meciuri pe care le-ar mai fi jucat mijlocaşul în returul Ligii I. Discuţiile sunt ca şi încheiate, Bourceanu n-a jucat aseară în amicalul cu IFK Goteborg, fiind menajat, iar azi va zbura spre Turcia pentru a parafa contractul. "Eu și Alex încercăm să ajutăm Steaua și să aducem cât mai mulți bani în club. Am vorbit cu Gigi, cu MM, așteptăm o hârtie de accept și va veni la Istanbul să semnăm actele", a declarat Anamaria Prodan, impresarul jucătorului.

Plecarea lui Alex Bourceanu lasă un gol nu doar în angrenajul tehnico-tactic al echipei, ci şi în vestiar. Mijlocaşul era liderul necontestat din lotul roş-albaştrilor, căpitanul echipei, şi toată lumea se întreabă acum cine îl va înlocui pe Bourceanu în ambele ipostaze. Dacă tactic, în locul lui pot juca Filip sau Prepeliţă, problema banderolei e una mai delicată.

Se pare însă că steliştii s-au gândit deja la două variante. „Liderii acestei echipe, chiar dacă Bourceanu a fost votat căpitan, au fost Pintilii și Tănase. Ei sunt jucătorii cei mai respectați în vestiar. Acesta e adevărul și probabil că între ei se va decide cine o să fie căpitan", a spus managerul Mihai Stoica. Oricare dintre alegeri pare ciudată. Pintilii e în al doilea an în Ghencea, iar „Dodel" nu pare să fie suficient de matur şi de echilibrat la 26 de ani.  

Mai multe