Vlad Chiricheş şi-a plătit beţia

2 februarie 2014 18:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Tottenham a fost neiertător cu Vlad Chiricheş, lăsându-l pe român în afara lotului cu care Spurs a abordat meciul cu Hull City (1-1) de la finalul săptămânii trecute.

Într-un moment în care se afla pe val la Tottenham, fostul stelist a primit o lecţie dură. Răpus de alcool în România, Chiricheş a avut o şansă de reabilitare în meciul cu Manchester City, dar şi-a bătut joc de ea, evoluând catastrofal şi echipa lui pierzând cu 5-1, pe propriul teren. A fost prea mult pentru oficialii lui Spurs, care au trecut la măsuri.

Astfel, căpitanul naţionalei noastre n-a prins nici măcar banca de rezerve în partida pe care Tottenham a jucat-o sâmbătă cu Hull City în campionatul Angliei. De când a ajuns la Londra, Chiricheş nu mai fusese niciodată într-o asemenea postură, să vadă meciul din tribune fără prea multe explicaţii.

În plus, Tottenham şi-a recuperat doi dintre fundaşii accidentaţi (Vertonghen şi Kaboul), astfel că misiunea lui Vlad de a-şi recâştiga locul de titular va fi îngreunată.

Mai multe