FOTO Florentin Petre, tată a treia oară. Prima imagine cu bebeluşul

3 februarie 2014 14:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Florentin Petre, unul dintre simbolurile lui Dinamo şi actualul antrenor secund al celor de la FC Braşov, a devenit de sâmbătă tată pentru a treia oară.

"Aşteptarea s-a terminat, sunt un TATĂ fericit, am trei băieţi minunaţi,o soţie perfectă, care merită tot ce este mai frumos pe lume, vă iubesc pe toţi!!", a fost mesajul „Piticului" pe Facebook.

Petre are doi copii, Patrick (16 ani), puşti ce joacă la echipa secundă a „câinilor", şi Denis (9 ani), ambii cu fosta soţie, Cătălina, iar acum actuala nevastă, Margarita, fostă Miss Playboy în Bulgaria, i-a adus pe lume cel de-al treilea băiat.

Margarita a declarat pentru emisiunea "Poveştiri adevărate" că este fericită: "Cezariana era programată pentru 5 februarie, dar bebeluşul a decis să vină mai devreme".

"Florentin e în cantonament cu echipa, în Turcia, şi ne-am gândit că dacă el se întoarce pe 9 februarie, ar fi fost exact când veneam şi eu acasă. Dar când l-am sunat să-i spun că mă duc la spital, m-a întrebat: «Glumeşti?»".

"Copilul nu e micuţ deloc. Are 3,400 kg şi 52 de centimetri. Nu este plângăcios. Uite, acum a început să plângă, pentru că îi este foame. Dar e mai cuminte decât ceilalţi bebeluşi", a mai spus bulgăroaica.

Mai multe