Steaua a ieşit din «comă». Campioana a obţinut prima victorie din 2014

4 februarie 2014 9:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cu 11 zile înainte de prima partidă oficială din 2014, restanţa cu Concordia Chiajna, formaţia din Ghencea a obţinut primul succes. Totuşi, Laurenţiu Reghecampf a plecat de pe bancă îngrijorat din cauza accidentării unui titular.

Cu patru remize şi patru eşecuri în primele opt meciuri de verificare, plus un golaveraj catastrofal: 3-11, Steaua a început confruntarea cu ocupanta locului 12 în prima ligă din Polonia numai cu gândul la rezultat. Mai ales că, exceptându-l pe Pintilii, încă menajat după o accidentare, Laurenţiu Reghecampf a trimis pe teren formula ideală pe care o va folosi şi în partea a doua a sezonului.

Bucureştenii şi-au luat tare adversarul şi au deschis scorul în minutul 21: corner executat de Stanciu, iar Gardoş a punctat cu capul. Exact înainte de pauză, Piovaccari, singurul vârf stelist care a marcat în pregătiri, a dublat avantajul Stelei din pasa lui Adi Popa. Szukala, accidentat

La pauză, Reghecampf a fost nevoit să-l schimbe pe polonezul Szukala, cel care, după două ciocniri violente de care a avut parte în minutele 36 şi 45, n-a mai putut continua jocul. Chiar şi aşa însă, tot Steaua modificat tabela, Stanciu transformând o lovitură liberă (70).

Polonezii au stabilit scorul final, atunci când au înscris în minutul 85, prin Dejmek, din pasa fostului stelist, Golanski.

Rezultatul e o gură de oxigen pentru campioana care, în ultimul amical din Spania, va întâlni Elfsborg (Suedia), miercuri, de la ora 19.00 (Digi Sport 1).

Steaua a început testul cu Korona Kielce în formula: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Prepeliţă - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Tănase - Piovaccari. Au mai jucat: Răduţ, Keşeru, Kapetanos, Pârvulescu, Iancu, Niţă.

Mai multe