Surpriză pentru fani la Steaua-Dinamo. Vezi cine va da lovitura de start!

27 februarie 2014 10:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a fost invitată de oficialii Stelei pe stadionul Ghencea pentru a da lovitura de start în marele derby.

Forma de invidiat pe care o traversează Simona Halep în tenis a atras atenţia tuturor românilor. Datorită performanţelor sale din ultima vreme, toată lumea îşi doreşte să se fotografieze cu Halep, să o vadă în carne şi oase şi să-i ia autografe. Oficialii Stelei s-au gândit că ar putea să le facă o surpriză spectatorilor care vor veni să vadă pe viu derby-ul Steaua - Dinamo şi au invitat-o pe Simona să dea lovitura de start a partidei.

Jucătoarea de tenis a acceptat cu plăcere invitaţia, aşa încât fanii care vor merge pe 1 martie în Ghencea vor avea prilejul să o vadă pe Halep. În schimb, drept mulţumire, steliştii îi vor acorda Simonei un tricou semnat de toţi fotbaliştii roş-albaştri.

Nu de puţine ori jucătorii lui Reghecampf şi-au arătat ataşamentul faţă de Simona Halep. În timpul turneelor pe care ea le-a jucat în ultimpul timp, steliştii au fost foarte atenţi la evoluţiile favoritei lor şi i-au ţinut mereu pumnii. "Suntem mândri că suntem contemporani cu Simona. Este la cel mai înalt nivel, performanţele ei sunt echivalente cu o finală de Champions League la fotbal", spunea Cornel Râpă despre Halep în timpul desfăşurării Australian Open, competiţie la care românca a ajuns până în sferturi.

Mai multe