Negoiţă îi ironizează pe stelişti: «Nu mă aşteptam să ne bată cu 5-0, chiar sunt supărat!»

2 martie 2014 10:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a "trimis săgeţi" către rivalii din Ghencea, care anunţau înaintea partidei încheiate cu scorul de 1-1, că roş-albii vor fi victime sigure.

"Nu mă aşteptam să ne bată cu 5-0, chiar sunt supărat (n.r. zâmbește ironic). Eram convins că vom face o treabă bună, îi felicit pe băieți, staff-ul tehnic. Eu am încredere și am avut întotdeauna în ei. Știam valoarea noastră, știam și valoarea Stelei. Noi am jucat cu tot sufletul, ceea ce s-a văzut. Așa joacă puține echipe din Liga 1, dar eu zic că am fost înălțime. Felicitări arbitrilor, au arbitrat impecabil, chiar nu avem ce reproșa", a declarat Negoiță la finalul partidei, la Digi Sport.

"A fost mai de infarct, aşa. Bine că s-a terminat cu bine, că mingea a trecut de linia porții. O execuție destul de riscantă. Așa a decis el, probabil că a vrut să facă o aroganță. Eu sunt foarte mulțumit, pentru noi e ca și o victorie, un egal în Ghencea. Ei ne-au luat foarte în serios, au aliniat cel mai bun 11 pe care l-au avut și știau că putem foarte bine să avem o victorie aici", a mai spus acesta.

Mai multe