Cum i-au sfidat pe judecători «greii» fotbalului românesc condamnţi marţi la puşcărie

4 martie 2014 13:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dat marţi sentinţa în Dosarul „Transferurilor". Greii fotbalului au fost condamnaţi la închisoare cu executare. George Copos a primit trei ani şi opt luni, Cristi Borcea a luat şase ani şi patru luni, la fel ca Ioan Becali. Victor Becali va avea de executat patru ani şi opt luni de puşcărie, iar Gigă Popescu trei ani şi o lună.

Dosarul a fost judecat timp de opt ani de zile, iar inculpaţii s-au prezentat de 66 de ori în faţa judecătorilor. În tot acest timp, "greii" fotbalului au sfidat oamenii legii cu reacţiile lor. GSP.ro a adunat şapte replici spumoase din sala de judecată.

1. 29 ianuarie 2014Dialog între judecătoare şi Ioan BecaliJudecătoarea: "Domnule Becali, nu vă mai agitaţi!"Becali:"Doamnă judecătoare, ăsta e stilul meu! În aeroport, la Barcelona, m-au confundat cu De Niro!"J: "Distrugeţi solemnitatea şedinţei!"B: "Am martori"J: "Semănaţi, actori de comedie amîndoi", l-a tachinat judecătoarea.B: "Eee, eu am mişcările astea..."

2. 9 mai 2013Ioan Becali: "Eu spun că am omorît-o pe Elodia, arestaţi-mă! Puşcăria nu mă sperie. Eu sînt gata să plătesc dacă am greşit"

3. 10 decembrie 2013Vladmir Cohn la jurămînt în faţa instanţei: "Jur pe Biblie, dar nu cred în Dumnezeu!"

4. 12 noiembrie 2012Gică Popescu după condamnarea de la Curtea de Apel la 3 ani de închisoare cu suspendare: "Mă trezesc la 3 noaptea şi îmi vine să urlu"

5. 29 ianuarie 2014Cristi Borcea: "Dădeam jucătorii şi lui Bin Laden, pe noi ne interesau banii"

6. 16 aprilie 2013Becali către Copos: "Georgică, crezi că dacă eşti cuminte de graţiază?"

7. 29 ianuarie 2014MM Stoica: "Nu înţeleg de cînd notorietatea este considerată delict. Mă simt hăituit!"

Mai multe