Steaua, la 7 puncte de Astra în Liga 1!

8 martie 2014 21:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De opt ani neînvinşi de CFR Cluj, steliştii au respectat tradiţia. Cu gândul la MM Stoica, bucureştenii au învins cu 1-0 şi îşi consolidează poziţia în fruntea clasamentului.

Dominată de Steaua, partida de la Cluj nu a ieşit cu nimic din tiparele mediocrităţii campionatului nostru. Clujenii au avut ocazii doar pe greşelile defensivei oaspeţilor, iar bucureştenii, deşi s-au apropiat periculos în nenumărate rânduri de careul gazdelor, nu au izbutit de prea multe ori să ridice pulsul fanilor. Prima mare ocazie de gol a meciului a avut loc în minutele de prelungire ale primei erprize, atunci când Stanciu a trimis cu capul, în bară, mingea centrată de Varela. În repriza a doua,

Tănase a avut o bună ocazie de a celebra cu un gol meciul 200 în Liga 1, dar şutul său din minutul 71, a fost prins în doi timpi de Felgueiras. Oricum, „Dodel" şi-a făcut un „cadou" la aniversarea celor 200 de partide: un cartonaş galben, care îl va suspenda pentru următorul meci, cel cu Gaz Metan Mediaş, de acasă.

Golul a picat târziu: era minutul 83 când, după un contraatac, Keşeru - introdus în minutul 67 - a şutat, mingea a fost deviată de Chipciu, iar portarul gazdelor a fost nevoit să facă un drum până în poartă pentru a trimite balonul la centru.

Scorul final, 0-1, consolidează poziţia de lider a Stelei, care, cu un meci mai mult disputat, are acum 7 puncte în faţa Astrei.

Mai multe