Război pe puştiul Rotariu

9 martie 2014 19:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Prin intermediul lui Dorin Rotariu, soţia antrenorului Stelei reuşise să se infiltreze în curtea rivalei Dinamo. La presiunea oficialilor din Ştefan cel Mare, puştiul Rotariu s-a sucit şi a rupt relaţia cu Anamaria Prodan.

La 18 ani, dinamovistul Rotariu nu-şi imagina ce scandal urma să iasă după ce a renunţat la impresarii Giovani şi Victor Becali, aflaţi în închisoare, pentru a semna cu Anamaria Prodan.

Timp de două zile, de vineri până duminică, şefii de la Dinamo au intrat în alertă şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă să-l scoată pe Rotariu din anturajul Stelei.

Astfel, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache s-au întâlnit de urgenţă cu fotbalistul şi cu familia sa, la discuţii participând inclusiv unchiul lui Dorin, fostul internaţional Iosif Rotariu. Până la urmă, puştiul Rotariu a cedat presiunilor şi s-a întors de unde a plecat. „M-am grăbit şi sper ca doamna Anamaria să mă înţeleagă. Eram şi obosit după ce revenisem din Irlanda.

Doamna Anamaria vorbise cu mama şi i-a transmis să semnez cu dânsa după ce s-a întâmplat cu fraţii Becali", a declarat Rotariu la Digisport, explicând felul în care s-au derulat lucrurile.

Anamaria Prodan promite să se răzbune pe Dinamo

Cazul Rotariu nu se va încheia aici şi va continua în justiţie. Pe de-o parte, Anamaria Prodan e decisă să-i acţioneze în judecată pe conducătorii lui Dinamo, acuzând presiunile la care fost supus jucătorul. De cealaltă parte, Ionuţ Negoiţă s-a simţit lezat de unele declaraţii ale lui Laurenţiu Reghecampf, soţul Prodancei, şi-l va chema pe antrenorul Stelei în faţa Comisiilor. „Cei de la Steaua să-şi vadă de treaba lor!", a punctat Negoiţă.

Mai multe