Orice şut în fund e un pas înainte pentru Tamaş. Dat afară de Steaua, acesta s-a întors în Marea Britanie

26 august 2015 16:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Orice şut în fund pare un pas înainte pentru Gabi Tamaş. Dat afară de Steaua, fundaşul şi-a găsit repede o nouă echipă, şi într-un campionat mult mai puternic.

Jucătorul de 31 de ani s-a întors în fotbalul britanic, cel care i-a dat cele mai mari satisfacţii. După WBA, Doncaster şi Watford, Tamaş a semnat cu Cardiff. Galezii sunt în acest moment în Championship, dar şi-au întărit lotul şi vor ataca promovarea în Premier League. “A semnat pentru un an, chiar dacă propunerea clubului a fost pentru doi”, a afirmat Florin Manea, agentul jucătorului. "Nu am avut emoţii că nu l-ar vrea Cardiff. Nu ştiu dacă există cineva care să conteste valoarea lui Gabi. A semnat pentru un an, chiar dacă propunerea clubului a fost pentru doi ani. Este fericit, intră în pregătiri cu echipa şi vedem când va fi folosit. Sper ca şi selecţionerul să se gândească la el pentru că nu a stat cine ştie cât, a prins toată pregătirea cu Steaua", a afirmat pentru digisport.ro Florin Manea, agentul jucătorului.

După 4 etape Cardiff este pe locul 7 în a doua ligă britanică, cu șase puncte acumulate. Cardiff City are în palmares o Cupă și o Supercupă a Angliei.

Galezii au fost ultima dată în Premier League în sezonul 2013-2014, la finalul căruia a retrogradat. Acum vrea din nou la masa bogaţilor şi îi are în lot pentru asta pe Federico Macheda, Fabio (ex-Manchester United), Kenwyne Jones (ex-Stoke), Javi Guerra (ex-Valencia), Sammy Ameobi (împrumutat de la Newcastle) și Kagisho Dikgacoi (ex-Fulham și ex-Crystal Palace).

Mai multe