Oţelul a făcut-o pe Steaua campioană!

28 mai 2015 22:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Elevii lui Gâlcă au obţinut titlul după rezultatul cu Iaşi, 0-0, şi cu ajutorul victoriei Oţelului la ASA, 2-1, bucureştenii având înaintea etapei un avantaj de două puncte.

Fotbaliştii din Târgu Mureş au fost campioni la pauză, atunci când au condus cu 1-0, prin reuşita lui Mureşan, din penalty. Dar, golul lui Tudorie (67) şi Tavares (90+4) a făcut ca laurii de campioni să ajungă în Ghencea.

Ieşenii, fani Steaua. Stadionul din Copou a fost arhiplin, spectatorii au stat inclusiv pe scările dintre sectoare, dar majoritatea simpatizau echipa lui Gâlcă. Crainicul a sesizat şi a anunţat la staţie: “Iubiţi echipa locală, nu pe cea din Capitală”. Însă, din tribune i s-a răspuns cu mesajul: “Bucureşti, Steaua Bucureşti!”.

Adi Popa a ratat cu poarta goală. În minutul 12, steliştii puteau deschide scorul, dar Adi Popa, lansat excelent în urma unui contratac, a scăpat de un fundaş, a driblat portarul şi a tras în bara transversală. La finalul primei reprize, acelaşi Popa a şutat periculos, dar mingea a fost blocată de apărători. Steliştii au cerut penalty pentru henţ în careu, dar Balaj a lăsat jocul să continue.

Plămadă, cu pometele spart. În minutul 22, după un duel aerian cu un stelist, Florin Plămada s-a ales cu pometele drept spart. El a sângerat abundent şi a primit îngrijiri medicale pe marginea terenului, revenind în joc după câteva minute. La scurt timp, cei de pe ambulanţă au intervenit în zona din spatele porţii ieşenilor pentru a trata un angajat ce acuza dureri în piept.

Steliştii, asediu la poarta lui Caparco. Din repriza a doua, oaspeţii au atacat în valuri poarta modlovenilor, dar portarul Caparco a avut parade execelente. Stanciu, Iancu sau Popa nu l-au putut învinge.

Arlauskis, “roşu” pe bancă. Titularul de drept al Stelei, Arlauskis, a fost rezervă aseară, dar a primit cartonaşul roşu. El a protestat de pe bancă, iar Balaj l-a trimis la cabine.Gâlcă pleacă. Gigi Becali a anunţat că antrenorul Costel Gâlcă va părăsi echipa la finalul sezonului. "Îşi încheie contractul, îi mulţumim pentru ce a făcut", a spus finanţatorul campionilor. Noul antrenor va fi Mirel Rădoi, căruia i se vor aduce jucători noi pentru următorul sezon.

Mai multe