Oţelul a rămas fără antrenor!

2 martie 2015 12:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tibor Selymes a anunţat azi pe siteul oficial al Oţelului Galaţi că a demisionat din funcţia de antrenor principal. Echipa a înregistrat rezultate negative cu el pe bancă şi e departe de obiectivul de a se salva de la retrogradare.

"Am venit cu inima deschisă la Galaţi considerând că echipa poate fi salvată. Am avut o pregătire de iarnă care mi-a confirmat ceea ce mi-am propus. Din păcate, după o analiză a meciurilor din retur am decis să renunţ. Rezultatele negative sunt o consecinţă a problemelor de lot. Este imposibil să poţi câştiga atunci când ai un atacant accidentat, celuilalt nu i-a venit cartea verde, iar în defensivă, în loc să te întăreşti, eşti obligat să improvizezi. Consider că gestul meu de a renunţa poate provoca un şoc benefic la echipă. Oraşul şi oamenii din Galaţi merită o echipă în prima ligă şi le doresc suscces în lupta pentru salvarea de la retrogradare", a declarat Tibor Selymes.

Locul său va fi luat de Florin Marin, cel care trebuie să ţină echipa în Liga I. Oţelul e pe locul 17, cu 12 puncte, după 19 etape.

Mai multe