Oţelul vrea amânarea ultimei etape a sezonului!

30 noiembrie 2012 17:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Liga 1 e o competiţie plină de neprevăzut. Dar nu din cauza a ce se întâmplă pe teren, ci din cauza celor care conduc cluburile. Care, una se înţeleg la începutul sezonului şi alta vor atunci când acesta se apropie de final.

Concret, ieri, clubul Oţelul Galaţi a cerut FRF şi LPF reprogramarea manşei întâi a semifinalelor Cupei României, dar şi a etapei a XX-a a Ligii I, pentru primăvara anului viitor! „Oţelul solicită FRF reprogramarea manşei întâi a semifinalelor Cupei României - Timişoreana în primăvara anului 2013. De asemenea, solicităm şi Ligii Profesioniste de Fotbal mutarea etapei a XX-a a Ligii I, tot în primăvară, pentru o ierarhizare clară şi logică a campionatului naţional. Cererile oficiale le-au fost deja trimise celor două foruri care patronează fotbalul românesc", se menţionează pe site-ul oficial al clubului.

Directorul general al grupării, Narcis Răducan, a motivat solicitările prin problemele de lot cu care se confruntă antrenorul Viorel Tănase. „Am făcut aceste cereri deoarece avem foarte mulţi jucători indisponibili din cauza problemelor medicale, iar o semifinală de Cupa României, eveniment de prim rang, trebuie să beneficieze de concursul tuturor factorilor. De asemenea, prelungirea sezonului de toamnă al Ligii I va face ca problemele de lot să se accentueze. Acest lucru va duce la o calitate scăzută a jocurilor oficiale, ceea ce va afecta interesul general pentru fenomen. Este şi o formă de respect necesară faţă de public", a spus Răducan. Culmea, în vară, când s-a votat calendarul competiţional, nimeni de la Oţelul nu s-a gândit la asta...

Prima manşă a semifinalelor Cupei României, în cadrul căreia Oţelul întâlneşte pe teren propriu pe Petrolul, este programată la 12 decembrie. De asemenea, conform programării LPF, în etapa a XX-a a Ligii I (a treia a returului şi ultima a sezonului), formaţia moldoveană întâlneşte la Galaţi tot echipa ploieşteană, la 16 decembrie.

Mai multe