Ovidiu Burcă a fost demis de la Rapid în India

10 februarie 2016 23:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ovidiu Burcă e omul cu care giuleştenii au plecat la drum în acest sezon, la finalul căruia altceva decât promovarea ar fi un dezastru. Deşi lucrurile sunt în grafic, fostul jucător a primit o lovitură grea.

Rapid e în această perioadă în cantonament în India, iar Burcă îşi însoţeşte echipa, aşa cum este şi normal. La cafeaua de dimineaţă, verificându-şi emailul, acesta a descoperit însă ceva care l-a lăsat fără cuvinte. Radu Birlică, noul administrator special al clubului, l-a înştiinţat printr-un simplu email că nu mai este preşedintele giuleştenilor şi că poate reveni acasă imediat.

„Am primit vestea rezilierii pe mail. O să-mi iau bilet de avion şi mâine sau poimâine mă voi întoarce la Bucureşti. Acolo, voi susţine o conferinţă de presă. Deocamdată, nu vreau să spun mai multe”, a declarat Burcă şocat.

Nici Birlică n-a vrut să detalieze, dar a dezvăluit că Rapid va rămâne o perioadă fără conducător. „Deocamdată, nu dorim să comunicăm motivele acestei decizii. Oricum, până în vară nu va mai fi numit un alt preşedinte de club”, a declarat acesta. Rapid e lider în seria sa din Liga a II-a şi favorită la promovare în urma play off-ului.

Mai multe