Ovidiu Popescu, lăudat de Ilie Dumitrescu: "A dat mai bine ca mine cu Argentina"

13 martie 2017 11:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ovidiu Popescu a fost cel mai bun jucător al Stelei în victoria cu 2-0 obţinută de Steaua cu CFR Cluj în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Mijlocaşul de 23 de ani a avut o bară în prima repriză, pentru ca pe final de meci să securizeze victoria cu o execuţie perfectă din lovitură liberă. Şutul a adus aminte de golul magnific reuşit de Ilie Dumitrescu în poarta Argentinei, la Mondialul din 1994. De altfel, fostul internaţional a ţinut să precizeze că reuşita lui Ovidiu Popescu a fost una superioară din punct de vedere tehnic.

"A fost seara lui. Mi-a amintit de meciul cu Argentina, dar a dat mai bine decât mine", a spus Dumitrescu, la DigiSport.

"A făcut un efort extraordinar, tot timpul a stat în faţa apărării alături de Pintilii, mai ales când s-a schimbat sistemul. Extrem de activ şi cu o capacitate extraordinară de efort", a mai afirmat Ilie Dumitrescu despre prestaţia lui Ovidiu Popescu.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe