Pancu revine în fotbal: "Joc doar în vişiniu!"

4 octombrie 2016 11:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Clubul patronat de Valerii Moraru a intrat în faliment, aşa că o nouă societate a fost înfiinţată, dând naştere unei formaţii, AFC Rapid, înscrisă în competiţia judeţeană. Aici, va juca fostul atacant din Giuleşti, Daniel Pancu, cel care la 39 de ani s-a retras din fotbal, dar a decis să se întoarcă pentru echipa sa de suflet.

Gruparea condusă de Horia Manole, fost director de marketing la Rapid, a dat, astăzi, o lovitură sportivă şi de imagine, convingându-l pe Daniel Pancu să joace în liga a 5-a. În vârsta de 39 de ani, Pancu a fost liber de contract, după ce a încheiat stagiunea precedentă la FC Voluntari, trupă pentru care a adunat 24 de meciuri şi cinci goluri. Fotbalistul care a strâns peste 240 de meciuri şi 76 de goluri pentru Rapid a explicat pentru Digi Sport cum a fost convins să revină pe teren la un nivel de campionat judeţean. „Singura condiţie pe care am pus-o, ca să mă duc să joc, a fost să jucăm doar în vişiniu. Asta e culoarea pe care o iubesc. Mai am un examen la şcoala de antrenori în acest an, după care voi începe antrenamentele cu echipa“, a spus Pancu.

AFC Rapid e în seria a II-a din liga a 5-a, având 10 puncte după patru meciuri (trei victorii şi un egal). Echipa ocupă locul 3 din 10, lider fiind V.K. Soccer cu 15 puncte din cinci meciuri.

Mai multe