Pandurii, în scandalul Steaua - naţionala: “Ne luăm jucătorii înapoi”

25 ianuarie 2016 12:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steliştii s-au contrat cu selecţionerul Iordănescu în privinţa convocării la lot a şase jucători. În cele din urmă, Reghe nu şi-a mai lăsat niciun fotbalist sub comanda "Generalului" în cantonament, iar tehnicianul a cerut sancţionarea roş-albaştriilor. Pandurii au reacţionat şi ei, dorind pedepsirea celor din Ghencea, iar în caz contrar îşi vor retrage şi ei jucătorii de la naţională.

"Pentru Pandurii este o onoare să aibă jucători convocaţi la echipa naţională. Considerăm că reprezentarea României la Campionatul European constituie o prioritate naţională. În condiţiile în care urmează un play-off foarte echilibrat, este fair play ca toate echipele să respecte decizia Comitetului Executiv de a lăsa jucătorii să se prezinte la echipa naţională, cu riscul de a suferi la capitolul omogenitate.

Dacă una dintre echipe nu respectă regulamentele în vigoare cerem o reactie pe măsură din partea FRF. Dacă nu va urma o reacţie pe măsură, ne vom rezerva dreptul de a chema jucătorii convocaţi la echipa naţională înapoi în Spania", a spus preşedintele gorjenilor Narcis Răducan pentru site-ul oficial panduriics.ro.

Cei trei jucători de la Pandurii convocaţi sunt Cristi Săpunaru, Mihai Răduţ şi Ioan Hora.

Mai multe