Pantilimon era să-şi omoare un adversar. L-au scos cu masca de oxigen

9 ianuarie 2017 13:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Costel Pantilimon n-a mai jucat de mult timp titular la Watford, dar sâmbătă i-a luat locul lui Gomes în partida din FA Cup, contra celor de la Burton.

Rezultatul a ieşit bine, gazdele câştigând cu 2-0, iar românul a scăpat fără gol primit. Totuşi, partida a fost la un pas să se soldeze cu o tragedie, cauzată de Pantilimon. Portarul nostru a ieşit foatre dur pe o centrare, cu genunchiul sus, şi l-a lovit în abdomen pe Varney, atacantul celor de la Burton Albion. Acestadin urmă a rămas fără respiraţie pe gazon, iar echipele medicale s-au grăbit imediat spre el. Varney a fost resuscitat, i s-a pus masca de oxigen pe faţă, pentru că nu avea aer, şi a fost scos de pe teren cu targa. Din fericire, acesta şi-a revenit, iar Pantiimon a răsuflat şi el uşurat, cazul lui Şuleap care l-a ucis fără să vrea pe portarul craiovei, Cristi Neamţu, trecându-i prin minte în acele momente.

"Luke a primit o lovitură dură în coaste. Sunt momente oribile, când încerci să respiri și nu poți, e extrem de dueroros", a declarat Nigel Clough, managerul lui Burton și fiul celebrului Brian Clough.

Mai multe