Pantilimon se face definitiv ”pădurar”. Nottingham vrea să-l cumpere pe portarul român

23 martie 2018 11:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Conducerea clubului Nottingham Forest este foarte mulţumită de evoluţiile portarului Costel Pantilimon şi va încerca, în vară, să obţină transferul definitiv al internaţionalului român de la Watford.

Pantilimon a sosit pe City Ground la 31 ianuarie, iar de atunci a apărat în toate cele nouă meciuri jucate de "pădurari" (opt goluri primite). După ce a fost învins de câte două ori în primele două partide jucate pentru Nottingham, portarul de 29 de ani a avut evoluţii din ce în ce mai bune, iar echipa sa nu a pierdut următoarele şapte meciuri, ieşind din zona retogradarii din Championship.

Fără gol primit în ultimile trei etape, Pantilimon i-a convins pe şefii lui Nottingham să-l transfere definitiv, tranzacţie care nu pare a fi dificlă.

Costel Pantilimon este jucătorul lui Watford, cu care mai are contract până în vara anului 2019. El a fost împrumutat în prima parte a sezonului la Deportivo La Coruna, apoi, din această iarnă, la Nottingham Forest, până la finalul campioantului în curs.

Şansele românului de a reveni pe Vicarage Road şi de a rămâne în lot sunt mici, după ce Watford a obţinut de curând transferul portarului  de 19 ani Pontus Dahlberg. Suedezul a rămas la IFK Goteborg până în vară, când va trece la Watford.

După 38 de etape, Nottingham Forest ocupă locul 16 în liga a doua engleză, cu 46 de puncte, la 13 puncte de Birmingham, de pe locul 22, primul retrogradabil.

Mai multe