Pantilimon, umilit la al treilea meci pentru Deportivo! Vezi câte goluri a încasat românul!

24 septembrie 2017 17:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Costel Pantilimon a fost din nou titularizat de Pepe Mel în poarta celor de la Deportivo La Coruna, dar deplasarea de pe Cornella el Prat a ieşit rău de tot!

Espanyol nu le-a dat nicio şansă galicienilor şi au câştigat cu scorul de 4-1 datorită reuşitei lui Leo Baptistao, din minutul 5, a autogolului lui Alejandro Arribas, din minutul 22, şi a dublei lui Gerard Moreno, din minutele 72 şi 90. Scorul putea să fie mult mai mare dacă românul n-ar fi avut nişte intervenţii salvatoare, care au păstrat proporţiile. Din păcate, la oaspeţi n-a mai jucat titular Florin Andone, în locul său fiind preferat Lucas Perez, întors ca vedetă cu mari ambiţii din aventura nereuşită la Arsenal Londra. Internaţionalul român a intrat totuşi pe teren în minutul 69, dar n-a reuşit să schimbe soarta jocului în cele 21 de minute cât a jucat.

Din păcate, cu o singură victorie şi un egal în primele şase meciuri ale sezonului, Deportivo ocupă locul 18, loc retrogradabil, alb-albaştrii având sub ei doar pe Malaga şi pe Alaves. Etapa viitoare e absolut necesară victoria, mai ales că cele trei puncte sunt accesibile, pe El Riazor venind Getafe, o echipă şi ea modestă.

Mai multe