Parada de adio a lui «Panti»

13 mai 2014 20:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Înainte de a-şi căuta o nouă echipă pentru sezonul viitor, portarul român Costel Pantilimon a petrecut două zile la rând alături de colegii de la Manchester City.Sunt clipe de sărbătoare la Manchester, dar nu pentru United.

Locul „diavolilor" a fost luat în acest an de concitadina City, echipa antrenată de Manuel Pellegrini reuşind să câştige două trofee interne, campionatul şi Cupa Ligii. Dubla „cetăţenilor"  a fost omagiată aşa cum se cuvine, cu o paradă a echipei în centrul oraşului Manchester. Printre jucătorii aclamaţi de zecile de mii de fani s-a numărat şi „uriaşul" nostru Costel Pantilimon (27 de ani).

Dacă la precedentul triumf al lui City, în 2012, „Panti" n-a primit medalie pentru că n-a bifat nici un meci în prima ligă, românul a fost acum unul dintre artizanii victoriei finale (a jucat 630 de minute în şapte partide, trei dintre acestea fără gol primit). Chiar dacă cei de la City l-ar vrea în continuare ca rezervă a lui Joe Hart, Costel Pantilimon nu şi-a prelungit contractul cu englezii şi îşi va căuta în această vară o altă echipă, unde să joace mai mult.

Românul, alături de soţia lui, Andreea

Cu o seară înainte de a celebra cu suporterii într-un autocar decapotabil, Pantilimon şi colegii săi au ieşit în oraş, la o petrecere în familie. De această dată, fotbaliştii lui City au venit însoţiţi de partenerele de viaţă, inclusiv Pantilimon având-o alături pe soţia sa Andreea, cu care s-a căsătorit anul trecut.

Mai multe