Pătraşcu s-a întors la soţie şi la gemene

11 februarie 2012 17:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Jucătorul care a avut o carieră îndelungată în Italia a privit partea plină a paharului, în urma retrogradării de la formaţia antrentă de Ciobotariu: „Bebe" va putea petrece mai mult timp alături de soţia lui, Roxana, şi de gemenele în vârstă de 2 ani.

Plecat pe 21 ianuarie în cantonament cu Dinamo, în Antalya, Bogdan Pătraşcu s-a întors mai repede la Bucureşti, faţă de ceilalţi „câini".

De ce? Pentru că Borcea l-a trimis acasă. Mijlocaşul de 32 de ani se află în ultimele şase luni de contract cu roş-albii, dar nu a primit nicio ofertă de prelungire a înţelegerii.

În schimb, i s-a propus să meargă sub formă de împrumut la Mioveni.

„Închizătorul" a refuzat această variantă, dorind măcar să evolueze în „Ştefan cel Mare" până la în vară, când ar rămâne liber şi şi-ar putea negocia de unul singur următorul contract.

Acţionarii liderului din Liga I s-au opus dorinţei celui poreclit „Bebe", trimiţându-l acasă încă de joi seară, să se pregătească de unul singur.

Lotul lui Dinamo va reveni mâine din Turcia. Pedeapsa conducerii n-a fost atât de aspră pentru Pătraşcu.

Fotbalistul s-a întors, astfel, mai repede la soţia lui, Roxana (30 de ani), şi la gemenele Alexandra şi Sara, în vârstă de 2 ani.

Prietenii l-au descris pe Pătraşcu drept un bărbat de casă, foarte ataşat de familie.

Obişnuieşte să-şi plimbe fiicele în căruţul „siamez" chiar şi la mall-urile din Bucureşti.

Pentru a evita traficul aglomerat din Bucureşti, Bogdan Pătraşcu a ales să conducă o maşină de clasă mică, cu doar două locuri, un Smart în valoare de 4000 de euro.

Iniţial, maşina i-a aparţinut soţiei jucătorului, Roxana, însă „Bebe" şi-a rugat „jumătatea" să i-o împrumute şi lui.

În curând, Pătraşcu va trebuit să „dribleze" circulaţia din Cluj, pentru că are o ofetă de la "U" Cluj.

Mai multe