Patrick Ekeng a murit. Ce făcea Patrick Ekeng cu 15 minute înainte să moară pe teren

6 mai 2016 23:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dorin Rotariu se bucură în minutul 55 alături de Patrick Ekeng pentru golul marcat în partida Dinamo - FC Viitorul (3-3). Cinsprezece minute mai târizu, Roti era prima persoană care încerca să-l resusciteze pe Ekeng și care solicita sprijinul medicilor.

Dorin Rotariu, mijlocașul echipei Dinamo București, este cel mai afectat jucător de moartea coechipierului său, Patrick Ekeng.

La scorul de 2-2, în minutul 55, Dinamo a dezvoltat un contraatac fulgerător pe partea stângă și, din pasa lui Olteanu, Dorin Rotariu reușea să îi aducă pe „câini” în avantaj. Fotbalistul s-a dus spre colțul terenului pentru a se bucura alături de rezervele lui Dinamo care efectuau în acea zonă a terenului exercițiile specifice de încălzire. Primul fotbalist care l-a întâmpinat pe Roti ca să îl felicite pe Roti a fost Patrick Ekeng.

În minutul 70, Ekeng se prăbușea pe gazon sub privirile îngrozite ale lui Dorin Rotariu, coechipierul său, alături de care s-a bucurat cu 16 minute mai devreme. Rotariu a fost prima persoană care a încercat să-i ofere lui Ekeng îngrijiri medicale și a fost cel care a alertat banca de rezerve a lui Dinamo să trimită staff-ul medical al echipei în teren.

Mai multe