Patronul lui FC Botoșani acuză faptul că jucătorii săi au fost dați afară din hotel!

12 iunie 2020 14:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Finanţator al echipe de fotbal din Botoşani, Valeriu Iftime a declarat, astăzi (vineri, 12 iunie), la Digi Sport, că jucătorii formaţiei sale au fost daţi afară din hotelul în care erau cazați la Craiova “ca nişte borfaşi”. Acesta afirmă că nu a discutat cu ei nimeni de la Direcţia de Sănătate Publică pentru a le da explicaţii.

În intervenția avută, Iftime a precizat: “Aseară, la 10 şi jumătate, i-au dat afară din hotel ca pe nişte borfaşi. Și i-au trimis cu antemergător, la Botoşani, toată noaptea, în condițiile în care fotbaliştii nu au avut niciun contact cu doctorul. N-a venit nimeni de la DSP să-i vadă. Sunt 38 de copii testaţi de patru ori în trei săptămâni. I-am ţinut într-o bulă. Este incredibil! Sunt consternat. Aşa i-au trimis acasă. Acum sunt la Botoşani şi o să vină cineva de la DSP ca să discute cu ei. Doctorul a fost în izolare. El n-a plecat la serviciu având probleme cu tensiunea şi cu diabet. Contacţii lui direcţi sunt doi copii, dar nu lotul. Doctorul a venit separat la Bucureşti. De obicei, delegatul vine cu maşina lui. Are o vârstă. A luat o maşină cu el. Nu a avut niciun contact direct cu jucătorii. A avut contact cu ăia doi din maşină. Maseurul a făcut masaj, e adevărat, dar aceea nu este contact direct. În plus, este un protocol când se face masaj: cu mănuşi… Nu i-au lăsat până dimineaţa acolo. Au avut girofar până la Bucureşti. Protocolul arată că echipa trebuie să stea şase zile într-un fel de izolare. Opinia mea este că doctorul ăsta nu este pozitiv”, a spus Iftime, care s-a declarat deranjat de în care a fost tratată echipa. “Cei de la DSP au dat două telefoane, după care a vorbit prefectul cu şeful delegaţiei mele. I-au trimis girofarurile şi i-au dat afară din hotel. Copiii ăştia au ajuns la 6 dimineaţa la Botoşani. Este incredibil. Sunt foarte supărat”.

FC Botoșani are și un junior infectat cu COVID-19!

Pe lângă medicul echipei de fotbal din Botoșani, și un jucător de 17 ani din cadrul clubului moldav a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta n-a făcut, însă, deplasarea la Craiova, pentru meciul ce urma a se desfășura în această seară.Finanțator al echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime a menționat la Digi Sport: “Este adevărat, am vrut să mai aducem încă patru copii. Acest copil a fost adus în cantonament. Mai întâi trebuie să fac testul. A făcut testul. I-a spus că e pozitiv, nu a mai venit la noi. Nu a avut contact cu echipa. Are 17 ani copilul ăsta”.În locul meciului cu FC Botoşani, Universitatea Craiova va susține în această seară, la ora 20.00, o partidă de verificare cu Chindia Târgoviște. 

Mai multe