Patru zile, pauză pentru sex !

16 ianuarie 2012 17:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

31 de zile de cantonament! Cu un astfel de program draconic i-a aşteptat Jorge Costa pe elevii săi de la CFR Cluj, care au plecat duminică în stadiul de pregătire de la Belek.

Ardelenii şi-au pus mâinile în cap când au văzut că o lună sunt nevoiţi să stea departe de familii. Jorge Costa, antrenorul echipei din Gruia, a programat două stagii de pregătire, cu o pauză de patru zile între ele, ambele desfăşurate la Belek.

Pentru că şi-au dat seama că jucătorii vor rezista cu greu ritmului impus de tehnicianul lusitan, şefii CFR-ului le-au spus jucătorilor că îşi pot chema iubitele într-o mini-vacanţă între cele două turnee de pregătire, în care să se „răcorească".

Răsfăţul sexual va fi însă pe cheltuiala lor, nicidecum pe cea a patronului Arpad Paszkany, aşa cum sperau fotbaliştii! Hotelul unde sunt cazaţi „vişinii" este unul luxos, de cinci stele.

La Sueno Golf din Belek o cameră dublă costă în jur de 120 de euro, iar clienţii pot beneficia de reduceri pentru activităţile nautice, spa sau golf. Deja cei mai mulţi dintre elevii lui Costa şi-au anunţat intenţia de a-şi chema iubitele în Turcia şi le-au cerut şefilor să rezerve camere în plus.

Mai multe