Paul Gascoigne, drogat, a vrut să meargă la pescuit cu un criminal

1 decembrie 2015 18:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalist Paul Gascoigne a dezvăluit că-n 2010, atunci când a vrut să-i ducă mâncare şi să-l ia la pescuit pe Raoul Moat, tocmai se drogase cu 14 linii de cocaină.

Moat şi-a împuşcat fosta iubită şi pe partenerul acesteia, plus un poliţist care venise la faţa locului, după care a început o cursă nebună cu forţele de ordine. Urmărirea era transmisă de posturile tv din Anglia, iar Gascoigne, care a a văzut scenele s-a dus în zona unde Moat se răfuia cu poliţiştii.

Fostul star al fotbalului era îmbrăcat în ţinută de casă, avea o caserolă de mâncare şi o undiţă, planul fiind să-l ia pe criminal la pescuit. Normal, a fost oprit să ajungă în zonă de către autorităţi, iar acum după cinci ani de la eveniment a povestit adevărul. “După multe linii de cocaină, vreo 14, şi multe pahare de tărie, am început să cred că Moat e un bun prieten, că am fost colegi de şcoală, şi  că trebuie să-l salvez. Era într-o zonă pe care o cunoşteam, undeva unde mergeam la pescuit, şi am zis că dacă tot ajung acolo să şi pescuim”, a spus el. Apoi, a continuat: “M-am suit într-un taxi, deja credeam că Moat e fratele meu…taximetristul m-a intrebat unde merg, i-am zis că la pescuit, dar când s-a prins despre ce e vorba mi-a explicat că e un criminal acolo. Oricum, nu am putut să ajung la el, era plin de poliţişti, şi în cele din urmă am ajuns acasă. A doua zi când am deschis telefonul mi-am dat seama că s-a întâmpalt ceva după numărul de apeluri şi mesaje şi când am deschis televizorul, am văzut… Gascoigne a fost la locul crimei”.

Mai multe