Pe Cristi Tănase l-au ajuns blestemele fanilor

6 aprilie 2015 10:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cristi Tănase a traversat o perioadă foarte proastă, atât sportiv, cât şi în plan personal. După un meci bun în Cupa României şi o aparentă împăcare cu toată lumea, blestemele fanilor l-au ajuns din urmă. Flegmele schimbate cu suporterii de la Tribuna a II-a în meciul cu Viitorul au fost aproape să-l coste banderola de căpitan şi selecţia la echipa naţională.

Lui „Dodel” i s-a mai dat însă o şansă şi a profitat de ea. Soarta demonsterază însă că nu ies lucrurile tot timpul cum vrei tu şi ghinonul te poate lovi când ţi-e lumea mai dragă. În minutul 57 al meciului cu Gaz Metan Mediaş, căpitanul Stelei a rămas întins pe gazon şi a fost schimbat la scurt timp cu Gabi Iancu.

La ieşirea de pe gazon, acesta a şchiopătat foarte tare şi se pare că e vorba de o ruptură musculară care îl va ţine departe de gazon destul de mult timp. Perioada de refacere poate varia între 2 şi 6 săptămâni şi cel puţin cu Petrolul, prezenţa sa iese din discuţie.

Steaua s-a descurcat însă şi fără Tănase şi a menţinut acel 2-1 înregistrat deja pe tabelă în momentul accidentării căpitanului roş-albaştrilor.

Mai multe