Pep are surprize pentru Reghe

14 august 2016 21:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atenţie, Reghe! Pep Guardiola şi-a arătat “colţii” la debutul pe banca echipei engleze Manchester City, operând câteva modificări de strategie pe care le vom vedea şi în “dubla” cu Steaua din preliminariile Ligii Campionilor.

N-a mai rămas decât o zi până la mult aşteptata întâlnire între Steaua şi Manchester City. În timp ce echipa lui Reghecampf a defilat la Botoşani (2-0), “cetăţenii” au început sezonul oficial cu o victorie norocoasă (2-1 cu Sunderland), venită printr-un autogol în minutul 87. Lăsând la o parte rezultatul, Guardiola le-a oferit fanilor lui City mai multe surprize privind alcătuirea echipei. Astfel, tehnicianul a avut curajul să-i lase în afara primului 11 pe portarul naţionalei Angliei, Hart, precum şi pe ivorianul Yaya Toure, un simbol al grupării în ultimii ani. Locul lui Hart între buturi a fost luat de argentinianul Caballero, în timp ce Toure a fost substituit la închidere de spaniolul David Silva, obişnuit până acum să joace în avanposturi.

Partida cu Steaua este mâine

O altă “invenţie” a lui Pep a fost titularizarea fundaşului stânga Kolarov ca fundaş central, sârbul făcând o pereche inedită de stoperi cu proaspăta achiziţie Stones. Ţinând cont că meciul cu Sunderland a fost o repetiţie în vederea “dublei” cu Steaua, Guardiola i-a dat lui Reghecampf treabă suplimentară, antrenorul roş-albaştrilor fiind nevoit acum să-şi refacă planurile tactice. Antrenorul iberic a recunoscut că n-a studiat-o deloc pe Steaua înainte de partida cu Sunderland. “Mă concentrez doar pe meciul care urmează”, a precizat Pep Guardiola.

Mai multe