Petre Grigoraş: «Plec, dacă mi se cere!»

16 septembrie 2013 7:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Petre Grigoraş n-are parte de un început de sezon strălucit pe banca CFR-ului. Antrenorul şi-a desfiinţat jucătorii după egalul fără goluri din derby-ul Clujului.

"Ţinând cont de ce probleme au fost la "U" în ultimul timp, speram la o victorie. Dar la cum s-a jucat, nu o meritam. Momentan arătăm prost şi nu ştiu dacă putem emite pretenţii să terminăm în prima jumătate a clasamentului. Nu vorbesc de alte obiective. Dacă mi se va cere, voi pleca! Dacă simt că nu mai sunt dorit, nu e nicio problemă", a declarat Grigoraş, la Digi Sport.

Extrem de supărat a fost după meci şi preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, care a pus şi el tunurile pe jucători: "Sunt dezamăgit de echipă, nu de Grigoraş. El este un antrenor foarte bun, a realizat peste tot un joc închegat, de posesie, cu jucători modeşti. Ar trebui să plece câţiva jucători, dar nu se mai poate până la iarnă. Parcă nu au determinare şi voinţă. "U" Cluj a avut ocazii mai clare. Trebuia să pierdem!".

Universitatea Cluj şi CFR au încheiat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I. Universitatea este pe penultimul loc, cu două puncte, iar CFR pe 9, cu nouă puncte, dar poate fi depăşită de Vaslui.

Mai multe