Petrescu, OK, Rednic, KO

10 noiembrie 2012 17:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Doi dintre tehnicienii români care antrenează în străinătate au avut meciuri grele în week-end. Unuia îi merge ceas, iar pentru altul încep problemele.

Dinamo Moscova, echipa antrenată de Dan Petrescu a câştigat meciul cu Alanya Vladikavkaz, de pe teren propriu, scor 2-0, şi începe să urce în clasament.

Moscoviţii, care erau fără victorie şi ultimii din prima ligă în momentul când i-a preluat „Bursucul", sunt acum pe locul 11, cu 18 puncte acumulate, la doar trei puncte distanţă de locurile care duc în cupele europene. Eroul lui Petrescu din meciul cu Alania a fost neamţul Kevin Kurany, care a marcat ambele goluri. La oaspeţi, Ioan Mera, fostul jucător al Timişoarei, a fost integralist.

Dacă „Bursucului" îi merge ceas, lui Mircea Rednic începe să-i meargă rău în Belgia. După o victorie în Cupă şi una în campionat, Standard Liege, echipa pe care o antrenează, a pierdut cu 2-1 la Lokeren şi e abia pe locul 7 în clasament. „Puriul" a anunţat însă că o va întări pe Standard la iarnă, când vrea să-l transfere pe fostul atacant rapidist, Daniel Niculae, în acest moment la Kuban Krasnodar.

Mai multe