Petrescu, spre Vaslui?

15 august 2012 16:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al lui Kuban aşteaptă încă o ofertă concretă, inclusiv din România. Dan Petrescu a făcut o mutare la care nu se aştepta nimeni.

A renunţat la contractul foarte avantajos cu Kuban (unde câştiga 2 milioane € pe an) fără să aibă o alternativă certă. Chiar şi ruşii credeau că "Bursucul" va semna imediat cu Dinamo Moscova, însă românul s-a dus într-o scurtă vacanţă la Barcelona şi neagă orice tratative.

„Am plecat de la Kuban fiindcă am considerat că aşa e mai bine pentru ambele părţi, nu pentru că aş avea altă ofertă. Telefonul meu e deschis şi aştept propuneri din orice colţ al lumii. Aş prelua inclusiv o echipă din ţară", a declarat Petrescu.

Deşi pare un scenariu SF, tehnicianul de 44 de ani ar putea fi ofertat de o formaţie precum FC Vaslui. Adrian Porumboiu a făcut investiţii masive în acest sezon, însă nu e mulţumit de Şumudică.

Însă e greu de crezut că Petrescu va accepta să lucreze cu un patron care face schimbări pe banca tehnică o dată la câteva luni, aşa cum e şi Gigi la Steaua.

Mai multe