Petrolul, a doua divizionară secundă calificată în sferturile Cupei României

9 februarie 2021 22:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Petrolul Ploiești a devenit a doua divizionară secundă calificată în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal.

În optimile de finală ale Cupei României, Petrolul Ploieşti a învins, pe propriul teren, cu scorul de 3-0, pe Politehnica Iași. Golurile au fost marcate de Romario Moise '17, Ţicu '45, Buhăescu '55.

Acest meci a reprezentat prima partidă a lui Andrei Cristea în calitate de antrenor. Din păcate pentru el, s-a încheiat cu o înfrângere drastică. ”Sunt foarte multe lucruri de discutat. Suntem foarte supărați pentru ceea ce s-a întâmplat. Am tratat meciul cu gândul la partida cu Astra din campionat. Avem probleme fizice. Va veni un preparator fizic din Italia, care va corecta ceea ce s-a întâmplat și sper să arătăm altfel cu Astra. Nu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă, parametrii fizici nu sunt OK. E devreme să fac o analiză acum. Acest duș rece s-ar putea să fie important pentru reacția de duminică. Am discutat cu conducerea despre transferuri, le-am spus pozițiile pe care avem nevoie de jucători și aștept răspunsul lor. A fost o pauză forțată de două săptămâni, sunt foarte bine acum, am trecut peste”, a declarat noul antrenor al Politehnicii Iași.

Petrolul e cea de-a doua divizionară secundă calificată în sferturile de finală ale Cupei României după Dunărea Călărași, calificată fără joc după ce adversara din optimi, Turris Turnu Măgurele, s-a retras din toate competițiile.

Miercuri, de la ora 20.30, este programat derby-ul Dinamo - FCSB.

Mai multe