Pierde 1.100.000 € din cauza alcoolului

2 iunie 2013 15:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Pentru “derapajul” de vineri, când a distrus scara unui bloc, Tamaş a primit interdiciţia de a părăsi ţara pentru 30 de zile. Şefii clubului West Bromwich Albion sunt tentaţi să nu-i mai prelungească înţelegerea, ceea ce ar înseamna 600.000 de euro pagubă.

Episodul de zilele trecute, când, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a spart uşa unui bloc, a ajuns şi la urechile şefilor de la clubul englez. "Va avea probleme chiar dacă şi englezii se mai îmbată", a anunţat şeful FRF, Mircea Sandu.

Pericolul este ca cei din Albion să nu mai dorească să-i prelungească acordul, scadent în 2014, mai ales că românul câştigă 600.000 de euro pe an. În plus, a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile, situţie deloc plăcută. Totuşi, în instanţă, jucătorul poate contesta această măsură.

Momentul în care Gabi, beat, a spart uşa blocului

Oricum, programul său a fost afectat şi dacă hotărârea se menţine, pe lângă faptul că nu va putea pleca în concediu, el va ajunge la limită la reunirea lui WBA. Tamaş nu este la primul incident care l-ar putea costa scump. Dacă nu exista escapada bahică dinaintea meciului cu San Marino, din 2011, atunci când a chefuit cu Mutu, Lazio l-ar fi luat pe Tamaş şi i-ar fi oferit 500.000 de euro pe an. Acum, la englezi, câştigă 600.000 de euro pe sezon, sumă ce nu o va mai primi şi din 2014, când îi expiră acordul. Astfel, din cauza beţiiilor, Tamaş va avea pierderi financiare de peste un milion de euro.

Mai multe