Piovaccari şi-a scos familia în parc

7 aprilie 2014 19:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Federico Piovaccari s-a îndrăgostit de România tocmai când se apropie momentul plecării. Italianul se descurcă în Bucureşti fără ghid şi cunoaşte atracţiile oraşului ca în palmă.

Zilele trecute, atacantul a ales să se relaxeze în natură. După un antrenament foarte solicitant în Ghencea, acesta a trecut pe acasă, a luat-o pe soţia lui, spanioloaica Elena Pozo, şi pe cei doi băieţi ai lor, Andreas şi Alex, şi s-au îndreptat către intrarea dinspre Şoseaua Nordului a Parcului Herăstrău. Evident obosit, Piovaccari a ales tot o ţinută sport, mai mult însă pentru a le face faţă copiilor. Aceştia şi-au luat cu ei trotinetele şi imediat ce Piovaccari le-a dat jos din portbagajul jeepului, au sărit pe ele şi au dispărut pe aleile din parc.

Soţia stelistului a avut grijă ca micuţii să fie bine îmbrăcaţi

Jucătorul şi Elena i-au urmărit îndeaproape, dar asta nu i-a împiedicat pe Andreas şi Alex să cadă de câteva ori de pe jucăriile lor. Din păcate pentru el, Piovaccari va trebui să plece din România, pentru că Steaua n-are bani să-l cumpere definitiv de la Sampdoria. Italianul a marcat nouă goluri în 20 de meciuri pentru trupa din Ghencea.

Mai multe