Pique se retrage de la naţională!

10 octombrie 2016 12:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fundaşul Gerard Pique a anunţat că nu va mai juca pentru Spania după Cupa Mondială din 2018, el fiind implicat într-un scandal privind independenţa Cataluniei.

"M-am săturat. Cupa Mondială din Rusia va fi ultimul meu angajament cu naţionala Spaniei. Apoi sper că voi fi lăsat în pace", a spus Pique, care este criticat pentru susţinerea independenţei Cataluniei.

"Mi-am tăiat mânecile pentru că erau prea scurte şi mă deranjau. Am încercat totul, dar nu mai suport, chestia cu mânecile a fost picătura care a umplut paharul", a mai spus el.

Presa internaţională a scris că Pique a purtat la meciul cu Albania, 2-0, un tricou cu mânecile tăiate astfel încât pe acestea să nu mai apară culorile Spaniei, ceea ce i-a atras fotbalistului critici pe reţelele de socializare.

Federaţia spaniolă a precizat într-un comunicat că jucătorul a purtat un tricou care oricum nu avea la mâneci culorile Spaniei. Forul a precizat că fotbalistul a tăiat mânecile, la fel cum au procedat şi alţi jucători în alte ocazii, pentru confort.

Cotidianul Marca a prezentat chiar o fotografie cu mânecile tăiate, pentru a fi clar că acestea nu aveau o margine în culorile Spaniei.

Mai multe