Pique şi Shakira, dragoste pe gazon

31 mai 2015 20:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, FC Barcelona a obţinut eventul campionat – Cupă în Spania, trecând în finala Cupei Regelui de Athletic Bilbao, scor 3-1. Ca de obicei, Leo Messi a fost imperial, argentinianul marcând două dintre goluri, unul cu o execuţie de generic, după ce şi-a ridiculizat mai mulţi adversari.

Pe lângă Messi, printre remarcaţii Barcelonei s-a numărat şi fundaşul Gerard Pique. Bucuros de evoluţia sa şi de trofeul cucerit, acesta a ţinut neapărat să-i ofere o amintire de neuitat iubitei sale, nimeni alta decât cunoscuta cântăreaţă columbiană Shakira.

Cum artista a fost prezentă în tribunele stadionului „Camp Nou”, Pique şi-a chemat partenera de viaţă la nivelul ierbii, într-un moment în care arena din Barcelona se golise de spectatori. Exuberanţi şi fără inhibiţii, cei doi s-au fotografiat îmbrăţişându-se şi sărutându-se, Shakira adoptând şi ea o ţinută sportivă, cu tricou şi pantaloni scurţi.

Bineînţeles, din peisajul romantic nu putea lipsi Cupa câştigată de Pique cu câteva zeci de minute înainte. Pentru Barcelona urmează o săptămână de foc, care se va încheia sâmbătă, 6 iunie, cu finala Ligii Campionilor de la Berlin contra italienilor de la Juventus Torino.

Mai multe