Piţi, adu-l pe Chivu la lot!

3 iulie 2012 14:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Scandalurile din jurul echipei naţionale a României, precum şi atacurile la persoană venite din partea mass-media, dar şi a oficialilor FRF, l-au determinat pe Cristian Chivu să spună adio convocărilor lui Răzvan Lucescu, respectiv Victor Piţurcă.

Tricolorii nu i-au găsit nici până acum un înlocuitor pe măsura lui Cristi Chivu. Totul pare însă aproape să se schimbe cu 180 de grade. Deşi refuzul lui Chivu de a mai veni la echipa naţională părea categoric, iar retragerea, definitivă, ceva s-a schimbat în percepţia şi atitudinea jucătorului.

Odată detensionat de atmosfera negativă şi odată trecute supărările care l-au determinat să ia decizia retragerii, Chivu a început să simtă lipsa echipei naţionale, pentru care a bifat 75 de meciuri.

Iar Campionatul European din Ucraina şi Polonia, unde Italia şi Spania au arătat ce înseamnă orgoliul de a-ţi reprezenta ţara, pare chiar să-l fii înduioşat pe Chivu. Astfel, într-un interviu acordat "Gazetei Sporturilor", Chivu a recunoscut că-i lipseşte naţionala şi că se gândeşte să revină.

„Voi pleca în Italia pentru reunirea lui Inter şi până atunci voi avea o discuţie cu selecţionerul Victor Piţurcă. Am hotărât să mă întâlnesc cu el şi să vorbim despre naţională. Deocamdată, răspunsul meu e tot nu, dar nu mai e la fel de categoric", a afirmat Chivu.

Deşi pare că se alintă puţin şi aşteaptă rugăminţi speciale, fundaşul lui Inter e gata să vină alături de tricolori în campania pentru Mondialul din Brazilia.

A fost în Creta cu Adelina

Gândurile de revenire la naţională i-au venit lui Cristi Chivu după ce s-a refăcut psihic alături de familie într-o vacanţă de vis petrecută în Creta.

După bălăceala din Grecia, jucătorul a ales să stea puţin şi la Corbeanca, lângă Bucureşti, unde şi-a cumpărat de curând o vilă. Sâmbătă, Chivu trebuie să se prezinte la reunirea lui Inter Milano.

Mai multe