Piţurcă are viza şi contractul. Arabii aşteaptă răspunsul

4 septembrie 2014 0:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a evaluat la „sub 1%“ şansele ca el să ajungă la Al-Ittihad, însă, în realitate, selecţionerul se află în contact cu partea saudită, în fiecare zi. Mai mult decât atât, mutarea pare mai aproape de finalizare decât se credea.

Cel mai important ziar din lumea arabă, „Asharq Al-Awsat“ a detonat zilele trecute bomba şi a scris pe larg despre oferta celor de la Al-Ittihad pentru selecţionerul României. Acesta a negat în stilul caracteristic, dar arabii continuă să dezvăluie detalii din negocieri. Potrivit sursei citate, „există un acord de principiu între club şi Piţurcă, iar antrenorul de 58 de ani e aşteptat la Jeddah după data de 9 septembrie“.

Jurnaliştii arabi spun că Piţi urmează să vadă chiar din tribune următorul meci al celor de la Al-Ittihad, în campionat, cu Al-Orubah, pe 12 septembrie. Mai mult decât atât, un alt ziar din Arabia Saudită, „Al-Watan“, scrie că formaţia din Jeddah a trimis deja în România actele necesare pentru ca selecţionerul, dar şi stafful său să primească viza de Arabia Saudită.Varianta în limba arabă a site-ului sport360.com dezvăluie şi ea că doar acceptul lui Piţurcă mai e necesar pentru semnarea contractului, românul vrând însă să-i ţină puţin pe arabi în joc de glezne pentru că n-au fost suficienţi de discreţi şi totul s-a aflat înainte de ultimul lui meci la naţională, cu Grecia.

Mai multe