Piţurcă: "Ca să fie un debut fericit trebuie să batem şi Franţa" VEZI TOATE REACŢIILE DUPĂ VICTORIA CU LUXEMBURG!

2 septembrie 2011 19:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Ca să fie un debut fericit trebuie să obţinem un rezultat pozitiv şi cu Franţa. Era important să luăm cele trei puncte acum, am reuşit, dar am probleme cu Galamaz, sper să-l recuperăm, şi cu Torje, care e suspendat. L-am certat, va fi foarte greu fără el. Nu trebuia să bage piciorul la aceea fază dar în viteza jocului nu mai gândeşti...", a spus Piţurcă.

despre Raţ: "El a mai fost căpitan în mandatul meu, acum am debutat cu dreptul şi tot el va fi şi cu Franţa"

Meciul cu Franţa: "Nu l-am pregătit deloc până acum. De duminică începem antrenamentele tactice pentru meciul cu ei şi indiferent de rezultatele echipei suporterii trebuie să fie lângă noi".

despre Măţel şi Chiricheş: "Măţel a jucat foarte bine, mă gândeam că o să aibă emoţii dar nu a fost aşa deloc. Chiricheş a pierdut o minge din care s-a născut aceea fază fixă a lor, m-am supărat puţin".

Gabi Torje, regretă că ratează meciul cu Franţa

 "Am primit multe mesaj de felicitare. Deocamdată, n-am primit niciunul în italiană, dar sper să vină şi de Udinese. Îmi pare rău pentru acel cartonaş galben, de ce mi-a fost frică n-am scăpat. Mi-aş fi dorit să fiu pe teren lângă băieţi, dar sunt convins că echipa va face un meci mare împotriva Franţei", a declarat mijlocaşul de 22 de ani.

Mai multe