Piţurcă îşi poate scurta contractul cu naţionala

16 septembrie 2014 21:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce a aflat cu stupoare, cu ocazia negocierilor cu arabii de la Al-Ittihad, că are contract cu FRF până în noiembrie 2016, şi nu 2015, cum ştia toată lumea, selecţionerul are posibilitatea de a-şi scurta înţelegerea în termenii doriţi de el.

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a declarat, ieri, la Casa Fotbalului, că federaţia va lua în discuţie modificarea datei scadente din contractul selecţionerului doar după ce antrenorul o va cere.

„Dacă e un contract în vigoare, nu poţi să îl modifici. Contractul poate fi modificat doar cu acordul ambelor părţi. Dacă va exista o propunere a lui Piţurcă în acest sens vom analiza”, a declarat Chivorchian. Joia trecută, Piţurcă declarase: „Vă spun corect că nu ştiam că contractul meu e până în 2016. Eu ştiam că se termină anul viitor, în toamnă, după ce se termină preliminariile, iar în cazul în care ne calificam, după turneul final. Cred că e o greşeală de redactare”, a spus Piţurcă. El a fost confirmat apoi şi de fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a recunoscut că nimeni nu a mai verificat şi data... 

Mai multe