Piţurcă jr. nu se poate abţine în public cu iubita - FOTO EXCLUSIV

19 august 2014 22:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

S-au dus zilele în care se ducea singur în club şi pleca mereu însoţit, de fiecare dată cu altă domnişoara. Don Juan-ul Alex Piţurcă s-a cuminţit. Iar cea care a fost în stare să-l ”pună cu botul pe labe” este o brunetă sexy, Orlanda, pe care fostul fotbalist intenţionează să o ia şi de nevastă.

Alex Piţurcă este un cunoscut al high-life-ului autohton. Fiul selecţionerului naţionalei României nu şi-a ascuns niciodată relaţiile şi, în ciuda faptului că nu a fost un tip statornic, şi-a prezentat ”publicului” cuceririle. Acum însă, situaţia s-a schimbat radical. Şi nu că ar fi decis să devină secretos în privinţa vieţii lui particulare, ci pentru că de fiecare dată apare la braţ cu aceeaşi femeie: Orlanda, fata care l-a cucerit în urmă cu mai bine de un an. 

Împreună i-au surprins şi fotoreporterii Click!, zilele trecute, pe litoral, după o petrecere la un club de fiţe. Alex şi Orlanda mergeau împreună spre casă, ca doi porumbei, şi n-au fost deloc zgârciţi cu gesturile tandre. Cei doi au o relaţie extrem de serioasă şi, se pare la orizont este o nuntă, Alex cerând-o de nevastă pe apetisanta brunetă. Potrivit cârcotaşilor, începutul relaţiei lor a fost unul destul de agitat, Piţurcă junior ”furând-o” pe Orlanda de la turcul Yusuf, cu care tânăra avea planuri de măritiş.

Îl susţine pe Piţurcă în disputa cu Mutu

Alex Piţurcă s-a implicat şi în disputa dintre selecţioner şi Adi Mutu, jucător pe care toţi îl vor la naţională, în ciuda antrenorului, care a spus că nu-l va mai chema. ”Tata ştie dacă trebuie să treacă sau nu peste discuţia aia care a avut loc între ei. El nu o să facă niciodată convocări în detrimentul naţionalei şi implicit al postului său. Tata i-a fost alături de fiecare dată până la conflictul acesta”, a spus Piţi jr pentru Ring.

Mai multe