Piţurcă, regele proceselor

2 august 2017 20:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a fost antrenorul saudiţilor între 2014 şi 2015, şi între 2015 şi 2016. N-a fost un singur mandat, pentru că după primul an s-a certat cu arabii, a reziliat contractul şi a semnat altul la câteva luni distanţă, după ce părţile s-au împăcat.

Anul trecut, relaţia dintre antrenorul român şi arabi a explodat şi aceştia l-au şicanat pe fostul selecţioner, forţându-i demisia. Aceasta a venit după ce i s-a adus un antrenor secund fără ştirea lui şi după ce şeicii i-au anulat un cantonament. Piţurcă a intentat proces la FIFA, pentru că avea clauze care îl puneau la adăpost de aceste abuzuri, iar forul mondial a decis ieri în favoarea lui. Astfel, Al-Ittihad are termen până la 30 august să plătească 30 de milioane de riali saudiţi, adică 700.000 de euro, altfel urmând să fie exclusă din toate competiţiile continentale.

Nu e pentru prima dată când Piţurcă obţine sume grase de pe urma contractelor beton semnate cu anumite cluburi şi încălcate apoi de angajator. Tehnicianul a mai luat bani uşor de la Craiova, Steaua şi de la FRF. 

Mai multe