Plasament greșit pentru Băluță, echipa lui Mircea Lucescu a fost egalată la Budapesta

29 octombrie 2020 11:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev n-a izbutit să câștige cu Ferencvaros, la Budapesta. Într-un meci disputat miercuri seara, în Grupa G a Ligii Campionilor la fotbal, vicecampioana Ucrainei a terminat la egalitate, 2-2, după ce a condus cu 2-0. Cele două formații împart ultimul loc, fiecare având un punct.

Oamenii lui Lucescu au marcat prin Viktor Ţîgankov (min. 28 - penalty) şi Carlos De Pena (min. 41), însă gazdele au revenit în partea secundă, când Tokmac Chol Nguen (min. 59) a redus din diferență. Ucrainienii au bătut în retragere după ce căpitanul Sidorciuk a văzut al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Ferencvaros a egalat prin Franck Boli, în minutul 90, la o fază la care Tudor Băluţă a avut un plasament greşit. Mijlocaşul român a fost introdus pe teren în min. 89, făcându-și astfel debutul la Dinamo Kiev.

În celălalt meci al grupei, FC Barcelona a câștigat (2-0) la Torino, cu Juventus, prin golurile marcate de Ousmane Dembele (min. 14) şi Lionel Messi (min. 90+1 - penalty). La gazde nu a putut evolua Cristiano Ronaldo (Juve), portughezul fiind depistat pozitiv la COVID-19.

Mai multe