Platini: «Am venit după titlu!»

15 februarie 2012 17:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Michel Platini a rezolvat ieri, la Sofia, alături de Giovani Becali, despărţirea de formaţia bulgară. Sud-americanul de 28 de ani a semnat un contract pe trei ani cu „câinii", perioadă în care va câştiga 20.000 de euro, lunar.

Click!: De ce ai plecat din Bulgaria, pentru a veni la Bucureşti?

Platini: Pentru că am vrut o nouă provocare. Am jucat trei ani la ŢSKA, iar acum am venit la Dinamo, unde sper să am rezultate bune.

Ce vrei să realizezi aici?

Păi, să câştigăm campionatul şi să jucăm în Liga Campionilor. Nu mă mulţumesc cu locul doi, am vorbit cu conducerea clubului, preşedintele mi-a transmis care sunt obiectivele, iar eu vreau să devin un jucător important.

Ai vorbit cu Zicu despre Dinamo?

Da, desigur. L-am sunat eu marţi, mi-a spus cuvinte frumoase şi mi-a urat baftă. M-a mai informat că Dinamo are suporteri pătimaşi şi foarte pretenţioşi.

În amicalul Dinamo - ŢSKA, 2-1, te-ai luat la bătaie cu Rus şi Dragoş Grigore. Te-ai împăcat cu ei?

Nu voi avea o problemă din acest punct de vedere. M-am întâlnit cu Grigore tot marţi, într-un mall, am stat la masă şi am rezolvat problemele. Ştiţi cum e, se mai întâmplă din astea la amicale. Nu trebuie să ne purtăm ranchiună.

Ştii ce echipă este rivala lui Dinamo?

A, da, normal: Steaua. Abia aştept să joc într-un astfel de derby. Eu am experienţa meciurilor ŢSKA-Levski, din Bulgaria, ştiu cum e să evoluezi cu presiune.

A «punctat» la Miss Bulgaria 2010

Michel Platini a fost descris de cei care l-au cunsocut la Sofia drept un băiat care nu ezită să le dea telefon fetelor frumoase.

De exemplu, Michel a sunat-o pe Vanya Peneva, Miss Bulgaria 2010, iar presa de la sud de Dunăre a speculat că între cei doi ar fi fost o relaţie se scurtă durată.

Mai multe