Platini, şef de galerie la Steaua

30 aprilie 2012 16:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Michel Platini a sosit în iarnă la gruparea din „Ştefan cel Mare" de la Steaua Bulgariei, ŢSKA Sofia, dar nu s-a adaptat şi la vară se va întoarce la formaţia „militarilor". Dacă la „câini" joacă rar, în schimb nu ratează nici un meci important al fostei sale echipe.

Vineri, Dinamo a fost învinsă de FC Braşov, cu Platini pe teren, 0-2, dar Bonetti a decis să le ofere elevilor un timp de repaus şi brazilianul a profitat.

Duminică s-a deplasat în Capitala vecinilor de la sud de Dunăre, acolo unde echipa sa de suflet ŢSKA, cunoscută şi ca Steaua Bulgariei, a disputat derby-ul împotriva rivalilor de la Levski. Brazilianul a fost imediat reperat de fanii „militarilor" şi după o sesiune de fotografii, ca un adevărat lider, a dat tonul scandărilor.

După ce şi-a încurajat favoriţii, a urmărit jocul de la marginea terenului, însă la final nu s-a putut bucura pentru că echipa sa a pierdut, 0-1. Totuşi, cu patru etape înainte de încheierea campionatului, ŢSKA e lider şi are cinci puncte avans faţă de ocupanta poziţiei secunde, Ludogorets.

Mai multe