«Poate vopsim gazonul să arate mai bine»

5 august 2012 16:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

„Vrem să organizăm o licitaţie, iar veniturile să fie donate la o casă de copii. Apoi, analizăm mai multe variante pentru show-ul de dinaintea meciului. Cu siguranţă, va exista un spectacol cu focuri de artificii. Am vrea ca Alin Moldoveanu, campionul olimpic la Tir, care e şi legitimat la Clubul Sportiv Dinamo, să dea lovitura de începere a meciului", ne-a dezvăluit Adrian Thiess, cel care e reuşit să-i aducă pe „extratereştrii în România".

Acesta s-a referit la cea mai mare problemă, una imposibil de rezolvat, având în vedere timpul scurt. „Gazonul stadionului arată oribil. E o ruşine să bagi milioane de euro într-un stadion, care să aibă gazonul distrus, o dată la câteva luni. E ca şi cum ai construi un palat cu un WC în curte. Ăsta e! Ne-am făcut de râs în meciul cu Franţa, anul trecut, acum ne facem iarăşi de ruşine. Mi-e groază de ce vor spune cei de la Barcelona, fiindcă trimişii lor au văzut gazonul acum o lună, când încă arăta bine", a continuat Thiess.

Întrebat dacă sunt şanse ca spaniolii să anuleze amicalul, din cauza terenului prost, organizatorul partidei a spus: „Exclus! Probabil, vor fi îngrijoraţi să nu se accidenteze vreun jucător, dar amicalul se va juca sigur. Glumind puţin, poate vopsim gazonul, iar spaniolii nici nu-şi vor da seama că iarba a fost arsă".

Mai multe