Portarul Angliei, surprins în imagini intime obscene cu un alt coleg de la "națională"

15 iulie 2014 14:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul rival al lui Costel Pantilimon în poarta lui Manchester City, Joe Hart, a fost surprins de reporteri destrăbălându-se alături de un coleg din "naționala" Angliei, Jack Wilshere.

Cei doi se pare că au trecut cu ușurință peste eliminarea încă din faza grupelor a echipei lor de la Mondialul brazilian și, drept premiu, și-au rezervat biletele pentru o vacanță de neuitat în Las Vegas. Acolo au fost surprinși de paparazzi, înconjurați de numeroase domnișoare într-o piscină, fumând și consumând alcool. Ba mai mult, una dintre fotografii îi înfățișează pe cei doi alimentându-se cu băutură unul din gura celuilalt.

De-a lungul timpului, Jack Wilshere a fost în centrul a numeroase scandaluri, în ciuda vârstei fragede, 22 de ani. În 2010 a fost implicat într-o bătaie într-un club londonez, în urma căreia o femeie s-a ales cu mâna ruptă, iar jucătorul lui Arsenal a ajuns după gratii, fiind ulterior eliberat după ce victima și-a retras plângerea de la poliție. În 2011 a ajuns din nou în fața oamenilor legii după ce, beat fiind, l-a agresat pe un taximetrist care purta o șapcă cu însemnele rivalilor de la Tottenham. În 2012, Wilshere a atras și atenția celor de la UEFA, postând pe Twitter un mesaj prin care a anunțat că a pariat pe un meci al lui Arsenal în Champions League.

Mai multe